Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Femke van der Starre
Android app on Google Play


Nieuwsoverzicht
CLUBNIEUWS

12-9-2019
SportWays hockeykampen: beter leren hockeyen met een hoge dosis fun!
 

Ook deze herfst organiseren wij, samen met SportWays, weer hockeykampen bij ons op de club! Alle hockeyfans van 5 tot en met 13 jaar oud zijn van harte welkom voor leuke, uitdagende en fanatieke hockeytrainingen, waar je een heleboel gaat leren!

Wij stemmen de kampen en trainingen zorgvuldig af op jouw leeftijd, niveau en wensen.  Kom gegarandeerd als een betere hockey(st)er thuis! En zoals bij ieder kamp zal er een topper uit de hoofdklasse langs komen om zijn of haar tips en tricks aan jou te leren!

We hopen je te zien op het herfstkamp op onze club! 

Meer weten of direct aanmelden? Kijk dan op de website van SportWays.

Kom je met zes of meer teamgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes alle drie de dagen naar een kamp op onze club? Mail dan, voordat je je aanmeldt, alle namen van jouw groep, naar welke kampen jullie willen gaan en de naam van de club naar [email protected]. Jullie ontvangen dan allemaal 15% korting!

Let op: Zodra je jouw groep mailt, is de groep definitief. Het is dus niet mogelijk om achteraf nog mensen aan de groep toe te voegen.

https://nl.sportways.com/nl/locations/capelle

 

11-9-2019
DAKA club korting
 
claim nu je korting voor  unieke aanbiedingen bij DAKA: zie de email die aan alle leden is verstuurd.
 

10-9-2019
Nieuw voor onze club: Kopen voor HC Capelle
 

Onze club heeft zich aangesloten bij Kopen voor je Club - de slimste clubactie van Nederland. Van elke online aankoop sparen we tot 8% van het aankoopbedrag voor onze club. Het werkt heel erg makkelijk en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 30 euro op. Een weekendje weg via Booking 25 euro en een complete vakantie via TUI of Expedia makkelijk meer dan 100 euro! Voor elke 250 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) krijgt de club ongeveer 20 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Veel kleine bedragen helpen natuurlijk net zo goed. Een bosje bloemen, gereedschap en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online.

In totaal zijn er ongeveer 50 verschillende webwinkels: Coolblue, Wehkamp, Bijenkorf, Booking, Expedia, TUI, HEMA, Blokker, Gall&Gall, Jumbo, Kleertjes.com, Praxis, Greetz en nog veel meer. Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent voor onze club. Helemaal gratis en supermakkelijk!

Hoe werkt het?
1. KLIK voor elke aankoop eerst naar onze eigen speciale clubpagina
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. SPAAR tot 8% van elke online aankoop

Bekijk onze clubpagina op Kopen voor je Club via: https://kopenvoorjeclub.nl/hccapelle

Hoe kun jij helpen?
Neem alvast een kijkje op de clubpagina en bekijk het aanbod van webwinkels. Je ziet er ook allerlei handige tips en hulpmiddelen waardoor jij met webwinkelen via Kopen voor HC Capelle eenvoudig geld kunt sparen voor onze club. Dit zijn de belangrijkste:

- Bewaar de link naar de clubpagina op je buroblad, als favoriet of als opstartpagina van je browser
- Installeer Kopen voor je Club Assistent voor in je browser
- Meld je aan voor de Weekly Update: elke week een herinnering én inspiratie
- Meer tips op de clubpagina: https://kopenvoorjeclub.nl/hccapelle

De opbrengst wordt live bijgewerkt op de clubpagina; ook de drie laatste aankopen zijn zichtbaar. Zo kun je je eigen aankoop mét opbrengst terugzien. Kopen voor HC Capelle is niet alleen supermakkelijk, maar ook hartstikke leuk!

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit "gevonden geld” niet voor onze club sparen.

 

10-9-2019
Nieuwsbrief
 
Zie de bijlage voor de nieuwsbrief, die alle leden per email hebben ontvangen. 
 


ARBITRAGE

9-9-2019
Scheidsrechterscursus
 
Iedereen die in de B-jeugd of hoger speelt moet, volgens clubbeleid, in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Deze cursus staat ook open voor andere geïnteresseerden, zoals bv. ouders.

Omdat de KNHB de opleiding tot CS (clubscheidsrechter) overhevelt van LISA naar een eigen applicatie, maar deze nog niet gereed is, zal de Arbitrage Commissie twee avonden op de club organiseren voor een toelichting op een door de KNHB samengestelde presentatie. Deze kun je vinden op de HCC-site nadat je ingelogd bent in LISATeam > Club > Documenten > Arbitrage > Opleiding CS 2019-2020.

Deze avonden zijn maandag 23 september en maandag 7 oktober, steeds van 20:30-22:00 in het clubhuis. We raden je aan de presentatie goed door te nemen en eventuele vragen voor te bereiden.

Het examen volgt op maandag 14 oktober van 20:00-21:00 uur in het clubhuis en zal worden afgenomen door een KNHB afgevaardigde, de heer Gert Jan Hartelust.

Een mail is rechtstreeks verstuurd naar alle spelers en speelsters die voor de cursus is aanmerking komen. Bent U ook geïnteresseerd, stuur dan even een mailtje met uw naam, voorletters en geboortedatum (vereist) naar [email protected]

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Met fluitende groet,
Arbitrage Commissie
Herman van Prooye
Coördinator Opleidingen
 
HOCKEY

2-9-2019
Sevens @ MHCK: vrijdag 27 september
 
Zie de bijlage: Breng een team op de been en geef je snel op voor weer een leuk avondje Sevens Hockey van de 4 verenigingen OMHC, IJSSEL, HCC en MHCK!

 


CLUBNIEUWS

2-9-2019
Bitjes happen op 21 september
 

Je wilt graag veilig sporten. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.


Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en telefoonnummer) in jouw bitje. Zo past het bitje alléén om jouw tanden en is die personalised naar jouw smaak.

We bieden bitjes aan voor de prijs van €42,50 t/m 12 jaar en €52,50 vanaf 13 jaar. Wil je een extra bitje laten maken? Dit kan voor 30 euro!


Bitjehappen staat in het clubhuis om op maat gemaakte bitjes aan te meten op;

21 september tussen 13.00u - 16.00u


Je kunt daar happen voor jouw bitje. Loop langs onze stand of meld je van tevoren alvast aan. Meer informatie en aanmelden? Ga naar: https://www.bitjehappen.nl/ capelle


We zien je graag tijdens de hapdag! 
ARBITRAGE

28-8-2019
maandag 7 oktober 20.00 uur: spelregelcafe in Krimpen
 
De KNHB organiseert jaarlijks het arbitrage café. 

Daarin worden de laatste ontwikkelingen van de spelregels toegelicht door een landelijke topscheidsrechter.

Op maandag 7 oktober organiseert MHC Krimpen een spelregelcafé vanaf 20:00 uur.

Het spelregelcafé is vooral voor arbiter, coaches en andere teambegeleiders bedoeld, maar ook geïnteresseerde ouders zijn meer dan welkom.

Kom je naar het spelregelcafé, meld je komst dan via onderstaande link:

 

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
20-9  NOC*NSF Nationale Sportweek 2019
21-9  Bitjes happen
21-9  Clubhuis verhuurd aan derden
22-9  MHC Woerden D1-HCC D1
22-9  HC Feijenoord H1-HCC H1
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen