Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Marieke Lahr
Android app on Google Play


Nieuwsafbeelding

16-1-2020 | 
Alle wedstrijden zijn live te volgen via eurohockeytv.org. 

Vanaf vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari 2020 vinden de Eurohockey Indoor Championship Men plaats in Berlijn. 

Lees meer
8-1-2020 | 

Alhoewel het nog ver weg lijkt, is de hockey technische commissie wel al bezig met voorbereidingen voor het komende seizoen.


Lees meer | Bijlage

Nieuwsafbeelding

8-1-2020 | 


Tijd geleden dat er een leuk feestje voor de _wat oudere_ hcc-ers was... En dus is het tijd voor een gezellige avond in ons clubhuis; Op zaterdag 1 februari hebben we de fantastische band *Korsakow* geboekt en willen we er een hele mooie avond van maken. 📢 Alle Veteranen &

Lees meer

Nieuwsafbeelding

10-12-2019 | 
Tijdens de zaalperiode is er op de vereniging geen open inloopspreekuur van Gerhard Joling, fysiotherapeut van FS Fysiotherapie.
Op de volgende maandagen kun je tussen 18.30 en 19.30 uur terecht in sporthal Schenkel: 9 december, 6 januari en 10 februari.

Lees meer

Nieuwsafbeelding

6-12-2019 | 
Marieke  Morsch is door de algemene ledenvergadering (ALV) benoemd tot vertrouwenspersoon (VP) bij HCC. Lidewij Fayad-De Haan wordt op de komende ALV voorgedragen als opvolgster van Adrianne Wijffels.

Lees meer

Nieuwsafbeelding

6-11-2019 | 
Onze club heeft zich aangesloten bij Kopen voor je Club - de slimste clubactie van Nederland. Van elke online aankoop sparen we tot 8% van het aankoopbedrag voor onze club. Het werkt heel erg makkelijk en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Lees meer

Nieuwsafbeelding

1-1-2020 | 
Op zaterdag 8 februari wordt in het Topsportcentrum Rotterdam het NK Zaalhockey gehouden voor de beste junioren teams in de A-, B- en C-categorie (jongens en meisjes) en de Hoofdklasse Dames en Heren. Op zondag 9 februari wordt in Topsportcentrum Rotterdam door de beste Reserveteams gestreden om het Nederlands Kampioenschap. De

Lees meer

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
19-1  D1 Zaalcompetitie
19-1  H1 Zaalcompetitie
26-1  H1 Zaalcompetitie
2-2  D1 Zaalcompetitie
10-2  FS Fysiotherapie: open inloop spreekuur Sporthal!
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen