Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Alyssa Patty
Android app on Google Play


HCC is genomineerd voor de Nederlandse Horeca Prijzen: stemmen kan vanaf 14/10
11-10-2019  | 
Maandag 14 oktober is het zover. Dan kan er op Hockey Club Capelle worden gestemd via https://www.horecaprijzen.nl/ hockey-club-capelle

Over de verkiezing

Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Horeca-gelegenheden maken daarom kans op een felbegeerde Awards in hun provincie, en in een aantal categorieën zelfs per gemeente. De verkiezing wordt afgesloten met een geweldig Award Festival voor alle (gemeente en provincie) winnaars!

Vanaf 14 oktober tot en met 25 november kan iedereen via https://www.horecaprijzen.nl/ stemmen op zijn of haar favoriete Horeca-gelegenheid. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Apple Earpods
  3. Een wellnessdag voor 2 personen

1. Wat kan een genomineerde winnen? 

De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren. Daarnaast kunnen alle winnaars een prachtige fysieke Award ontvangen tijdens het Award Festival op 20 januari 2020. Ook worden er digitale uitingen beschikbaar gesteld om de titel uit te dragen. De ervaring is dat het winnen en uitdragen van een titel kan leiden tot nog meer gasten, trotse medewerkers en meer omzet. 

2. Hoe worden de winnaars bepaald?

Lees hier hoe de gemeente-, provinciale en landelijke winnaars worden verkozen.

Award Festival voor alle (gemeente)winnaars


De verkiezing wordt op 20 januari 2020 afgesloten met een feestelijk Award Festival in Studios Aalsmeer. Tijdens de uitreiking kunnen de gemeente- en provinciewinnaars (en de subcategoriewinnaars van de foodtrucks natuurlijk) zich laten huldigen door Jan Versteegh, Kim Kötter en Miss Nederland Rahima Dirkse. Ook worden hier de landelijke winnaars bekend gemaakt door de vakjury en gehuldigd. Onder meer de DJ's van Radio 538 maken er een groot feest van. 

Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is gratis. 

Organisatie & Partners

De Nederlandse Horeca Prijzen worden georganiseerd met de partners  Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, Studio's Aalsmeer en de DJ's van Radio 538. De uitvoering is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de AD Publieksprijs bij de Musical Awards).

Volg de Awards ook via social media

Regelmatig informeren we je per e-mail over tussenstanden en nieuwtjes rondom de verkiezing. Al het nieuws rondom de verkiezing kun je ook volgen via Facebook en Instagram.

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
5-9  Start veldcompetitie
6-12  Start zaalcompetitie
6-3  Herstart veldcompetitie
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen