Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Donna den Braasem
Indi Meijer
Android app on Google Play


HCC feesten
17-10-2019  | 
De evenementencommissie heeft besloten om dit jaar een andere verdeling van de leeftijdscategorieën te maken voor de HCC feesten; we organiseren A+, BC, DEF (incl. hockeyschool en Funkey) feesten en organiseren voor de Senioren een bandavond aan het begin van het komende jaar.

Aangezien het hier en daar voor de nodige ophef zorgt, willen wij graag toelichten waarom we tot deze keuze zijn gekomen.

Bij het organiseren van feesten blijft een verdeling maken tussen leeftijdscategorieën altijd lastig en kunnen we helaas nooit iedereen tevreden houden;
 
Bij een ED feest komen de 2e jaars D niet, omdat zij zich daarvoor 'te oud' voelen, bij DC komen de oudste C-leden om die reden niet en bij CB hetzelfde verhaal voor met name de 2e jaars B-leden. 

Zo ook de BA+ feesten, waarvan oudere bezoekers de jongste deelnemers vaak weer te jong vinden. Dat is ook logisch, er kan soms 4 jaar verschil in leeftijd zitten tussen 2 categorieën en dat is soms erg veel.
   
Kortom, het geldt voor elke samenvoeging van leeftijdscategorieën en vanwege de aantallen in de lijnen bij HCC, kunnen we helaas niet overal aparte feesten per lijn (JJ, D, C, B, A en Sr.) organiseren.
Dat geldt overigens ook vaak voor de grotere clubs, ook daar worden vaak nog leeftijdscategorieën samengevoegd vanwege de aantallen.    

De AB+feesten bij HCC zijn inmiddels zo'n succes en druk bezocht dat we voor de A+lijnen gelukkig aparte feesten kunnen organiseren.

Wij hopen dat we van de BC en DEF feesten net zo'n succes kunnen gaan maken als de oude AB+ feesten en hopen dat er zoveel mogelijk leden, liefst met veel gezellige introducees, langskomen om leuke feestjes te gaan bouwen.

Misschien kunnen we t.z.t. dan zelfs aparte B, C, D en JJ feesten neer gaan zetten bij HCC.

Net als bij de A+feesten geldt; als iedereen 'gewoon' komt en introducees meeneemt, is het al snel reuze gezellig en komt de keer daarna iedereen vast weer.

Daarom hebben we jullie nodig om een succes van de HCC parties te maken.

En tot slot; zijn er vanuit de B, C en D teams, leden die ons willen komen helpen met organiseren?
 
Laat het ons weten, we zouden het erg fijn vinden als we versterking vanuit de B, C en D gaan krijgen en daardoor nog betere feesten kunnen gaan organiseren voor iedereen.

Mark, Michelle, Daan, Serge, Hanke, Charlotte en Gabi

Evenementencommissie Hockey Club Capelle, evenementen@ hccapelle.nl

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-4  Meivakantie
9-5  Familietoernooi
17-5  Six-nations toernooi
17-5  Six Nations Tournement
25-5  Besloten Feest
Hele agenda
Uitslagen
J010-1 R.H.V. Leonidas JO10-2 7-4
J014-1 M.H.C. Krimpen JO14-1 3-5
J09-1 Mixed Hockeyclub Zoetermeer JO9-GROEN 5-5
M010-1 Dordrechtse Mixed Hockey Club MO10-2 4-5
M014-1 HC Voorne MO14-3 8-0
M014-2 LOHC MO14-6 1-1
M018-1 OMHC MO18-3 1-1
M018-2 HC De Hoeksche Waard MO18-2 1-1
M08-1 OMHC MO8-1 2-3
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen