Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Android app on Google Play


Sportiviteit en Respect bij HCC
29-4-2019  | 
Onlangs zijn vertegenwoordigers van diverse teams bij elkaar gekomen voor een  'S&R' bijeenkomst van het bestuur en de vertrouwenspersonen van HCC.

Aanwezig waren vertegenwoordigers van de volgende teams; H1, Veteranen, D1, D2, Recreanten maandagavond, MC1, MC2, JD1, MD1, JE1, ME1, JE2, JF-mix.

Alle aanwezige teams hebben een versie van het document HCC, Sportief en Sociaal (zie ook de bijlage) meegekregen met als doel om die binnen de teams te bespreken en laten ondertekenen.

Verder hebben de vertegenwoordigers van de teams een speciale sportiviteitsaanvoerdersband ontvangen, om daarmee op het veld uit te kunnen dragen dat wij bij HCC ons sportief en respectvol naar tegenstanders, toeschouwers en scheidsrechters opstellen. 
 
Verder is de De Blauwe Kaart voor de Jongste Jeugdteams geintroduceerd. 
Deze liggen bij de bar en kunnen na een wedstrijd worden opgehaald. Op deze kaart vermeld het thuisspelende team een compliment voor de tegenstander, waarna deze aan het team van de tegenstander wordt overhandigd door een speler van HCC.

Tip: Maak een foto van jullie teams met de blauwe kaart en zet deze op Social Media van de club!

Voor de teams die niet aanwezig konden zijn (H2, Veterinnen, Recreanten woensdag, JA1, MA1, MA2, JB1, MB1, MB2, MC3, MD2, ME4 en JF1) organiseren wij binnenkort nog een avond.  


Bijlage: HCC sportief en sociaal versie 23 oktober 2017(1).docx

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-4  Meivakantie
9-5  Familietoernooi
17-5  Six-nations toernooi
17-5  Six Nations Tournement
25-5  Besloten Feest
Hele agenda
Uitslagen
J010-1 R.H.V. Leonidas JO10-2 7-4
J014-1 M.H.C. Krimpen JO14-1 3-5
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen