Robbert Kloosterman
Android app on Google Play

terug naar vorige pagina

MB1- OMHC MB2 : 4 - 2

Vandaag de derde wedstrijd in de voorcompetitie die tussen OMHC en HCC MB1. Beide ploegen zijn de competitie goed begonnen. Waar HCC de volle buit binnen had gehaald na twee wedstrijden had de buurvrouw uit Nesselande 4 punten in de wacht gesleept.

Het begin van de wedstrijd was er een zoals iedereen zich zou willen wensen, althans diegene die HCC een warm hart toedraagt. Een uitstekend combinerend B1 kwam al vroeg in de wedstrijd, de 4e minuut, op een 0-1 voorsprong. Waar iedereen zat te wachten op een meer dan verdiende 0-2 daar kwam OMHC op een, op dat moment, geflatteerde 1-1 wat tevens de ruststand was. Eeuwig zonde want de meiden waren de bovenliggende partij.

De tweede helft startte HCC overdonderend en al heel snel in de wedstrijd prijkte er een 1-3 stand op het scorebord door 2 prachtig uitgevoerde aanvallen. Door een paar kleine slordigheden kreeg OMHC het idee dat er wellicht toch iets te halen viel en dat gevoel werd verstrekt nadat uit een strafcorner de 2-3 viel.

Met nog een 10-tal minuten te gaan rechtte B1 de rug en werd het spel weer verdeeld door de meiden en viel enige minuten na de tweede goal van OMHC de 2-4.
Een meer dan verdiende overwinning, enige wat er negatief over gezegd kan worden is dat de meiden het zich bij tijd en wijle onnodig moeilijk maakte.

Nou heb ik niet heel erg veel verstand van hockey maar zo nu en dan zaten er toch prachtige snelle aanvallen bij, toch? Ik heb in ieder geval genoten van een heerlijke wedstrijd.

Op naar volgende wedstrijd volgende week thuis tegen Rotterdam, 15:00 uur.