Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Donna den Braasem
Indi Meijer
Android app on Google Play


Sportplaatjes van je eigen club; binnenkort bij Jumbo Capelle
22-8-2016  | 

Jumbo Supermarkten heeft Hockey Club Capelle benaderd met de vraag of wij mee willen doen aan een lokale sportplaatjesactie, een actie waarin onze eigen leden nu eens de sporthelden en toppers zijn waarvan een sportplaatje gemaakt gaat worden.

In overleg met Jumbo is ervoor gekozen om alle leden en alle teams van onze vereniging  mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

 

De droom van de HCC-leden wordt nu natuurlijk werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere HCC-leden zijn vanaf november dit jaar verkrijgbaar bij de Jumbo Supermarkten in de Koperwiek en aan de Wingerd. Wij zien deze actie als een geweldige kans de vereniging extra te promoten en willen jullie deze kans natuurlijk niet onthouden.

 

Om deze actie tot een groot succes te maken, is het van belang dat alle leden op de foto verschijnen. Daartoe zal er op korte termijn een aantal momenten gecommuniceerd worden waarop onze eigen fotografen Joyce en Barbara aanwezig zullen zijn in het clubhuis om de foto’s te maken.

 

Het eerste moment is aanstaande zaterdag als onze jongste jeugdteams zullen strijden om de IJsselcup. Deze teams gaan dus zaterdag allemaal al op de foto. Tijdstip en volgorde worden later deze week bekend gemaakt.

De planning voor de overige teams wordt z.s.m. bekendgemaakt.

 

Omdat het plaatjesboek ook voorzien moet worden van sfeerfoto’s, bijvoorbeeld een mooie actiefoto van een team of een foto van een team dat bijzonder aangekleed is op een toernooi, zou het ook leuk zijn als jullie die aanleveren. Deze foto’s hoeven natuurlijk niet recent te zijn, maar mogen best van vorig jaar of zelfs langer geleden zijn. Het gaat om de sfeer!

 

Er is overigens geen verplichting deel te nemen aan deze plaatjesactie, maar we hopen dat velen van jullie graag mee zullen doen.

 

Ook is er in het boek ruimte voor sponsoring op vele manieren. Ook daarover worden jullie op zeer korte termijn geïnformeerd.

 

Voor nu even dus dit bericht, maar wij houden jullie verder op de hoogte.

 

Bij vragen horen wij het graag.

 

Hartelijke groet,

 

Robbert Kloosterman

Voorzitter HCC


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-4  Meivakantie
9-5  Familietoernooi
17-5  Six-nations toernooi
17-5  Six Nations Tournement
25-5  Besloten Feest
Hele agenda
Uitslagen
J010-1 R.H.V. Leonidas JO10-2 7-4
J014-1 M.H.C. Krimpen JO14-1 3-5
J09-1 Mixed Hockeyclub Zoetermeer JO9-GROEN 5-5
M010-1 Dordrechtse Mixed Hockey Club MO10-2 4-5
M014-1 HC Voorne MO14-3 8-0
M014-2 LOHC MO14-6 1-1
M018-1 OMHC MO18-3 1-1
M018-2 HC De Hoeksche Waard MO18-2 1-1
M08-1 OMHC MO8-1 2-3
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen